SOCIAL MEDIA

01 March, 2012

Steampunk

Jag är ju lite lagd åt det färggladare hållet men idag har jag gjort ett kort i steampunkstil till CiLi-bloggen.

IMG_6093

Fina fina steampunkstämplar från Tim Holtz. På tal om Timpan så är jag såklart anmäld till hans kurs på Online Card Classes, det ska bli sååååå spännande att se vad han hittar på. Hoppas på att lära mig massor! Har lite kvar på posterkursen också, har halkat efter lite men jag kommer nog i kapp snart hoppas jag. Har inte gjort några mästerverk sen sist men hunnit lära mig rätt mycket som jag antingen inte kunde eller hade glömt. Gött. Photoshop är bra att kunna, rätt som det är så behöver man det.

Nu ska jag lyssna vidare på min mucho spännande ljudbok. Längtar så smått efter helgen nu redan. Visst känns det lite som vår i luften nu? Hoppas det håller i sig och man kan få tillfälle att lapa lite sol på bron eller nåt i helg!

4 comments :

Anonymous said...

vill ha! är det till salu?

Lotta said...

Hej Maya, så snyggt kort! Verkligen härlig känsla! Men åh vad spännande det låter med Online kursen!! Då hoppas jag få se mer spännande saker framöver! kram!

lilla jag said...

Hej!

Kortet är verkligen jätteläckert! Tack så jättemycket för dina fina ord i min blogg och för att du berättade för dina dt kompisar. Jag har fått så många fina kommentarer och är verkligen jätteglad för det. Har även skrivit ett svar till dig i min blogg om du skulle kika in

Ha en fin helg, kram Lilla jag

Chris_P said...

Coolt kort!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...