SOCIAL MEDIA

28 August, 2010

Of corsets your birthday!Jag hittade Paper Makeup Stamps blogg och såg att de också har tävlingar där man kan vinna stämplar. Kul, jag gillar verkligen deras fina motiv och roliga texter. Veckans utmaning var att göra ett födelsedagskort och det var så kul att få använda en av deras korsett-stämplar. Jag måste säga att Pro Marker-pennorna har gett mina stämplar nytt liv. Tyvärr har jag inte riktigt lyckats hitta något bra papper för de jag använt mig av blöder lite för mycket. Tur att jag hade tänkt klippa ut motivet för det var inte vackert efter jag målat...American Crafts-bandet kom till användning igen och nu är det nästan slut :( Självklart var jag tvungen att plocka fram symaskinen också och så lite paper piercing som jag älskar! Är inte helt överens med Martha Stewarts kantpunch än, jag hade velat ha stora vanliga scallops men det blev rätt fint på detta kort ändå.Närbild på korsetten.


Stämpeln är embossad men det syns inte så bra på bilden. Jag tycker att de här DP är så fina, nu har jag glömt vad det var för märke, men baksidorna är ännu finare så man vågar knappt använda dem!

Tjillevipp på er!
Posted by Picasa

6 comments :

Danni said...

Love this card! The colors are wonderful! Great job! Thanks for playing along with Makeup 4 The Weekend!

Christi Flores said...

Oh WOW!! This is wonderful!! Those colors are delish and that stitching is perfection!! I love it!!!

Lisa M. (aka. Lisa @ Farm Fresh) said...

This card is so beautiful! I love the coloring of the corset and how you used part of the PMS flower on your sentiment! Thanks for joining us at Makeup 4 the Weekend!

Tina said...

Wowsa! This is amazing. Your coloring is out of this world. Thanks for joining us for the Makeup for the Weekend challenge.

Stephanie Zito said...

Wow!!! Stunning card!! Your colouring and stitching are incredible! Thanks for playing with us at Paper Makeup Stamps!

Unknown said...

Gorgeous card! Love the colors on that corset. Thanks for joining at at M4TW this week!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...