SOCIAL MEDIA

04 September, 2010

Babykort

Jag började på ett kort till Taylored Expressions skiss #126. Tyvärr hann jag inte klart i tid för att vara med och tävla, men kortet blev ju helt ok ändå. När jag skulle sätta fast framsidan på kortet insåg jag att jag hade slut papper i rätt färg så jag fick göra ett enkelt kort den här gången. Det funkar väl det också antar jag, eftersom det var cardstock från Stampin' Up så har kan jag inte få tag på det just nu. Eftersom jag får beställa det fårn England så köper man ju inte direkt enstaka papper... Anledningen att jag gjorde ett babykort var att stämplarna är så galet söta. De är också fynd från Panduros rea nån gång och de har knappt sett bläck så det var kul att få använda dem.

Rosetten är faktiskt mörkbrun och inte svart som det ser ut på bilden. Tyckte jag hade superbra ljus men fotona blev tokdåliga. Har fått fixa färgerna rätt mycket och det ser ändå inte helt rätt ut...


Jag har visst blivit beroende av att sy på mina kort. Tror faktiskt inte att jag sytt lika mycket tyg som jag har sytt papper med maskinen vid det här laget...Frågan är vad nästa projekt ska bli månne... Jag har fått lite lust att sy nåt när jag nu värmt upp maskinen lite sen den legat undanstoppad rätt länge. Håller på med en fleeceoverall till nakenhunden och han behöver ett vintertäcke också. Sen tänkte jag sy småförvaring i den prickiga vaxduken som jag har klätt hyllorna med. Är också sugen på att göra en sån fin kortlåda till mina kort. Har sett en tutorial på Splitcoast stampers och den var så söt. Men det jag _borde_ göra är att göra klart tackkorten till våra bröllopsgäster. Det börjar bli aningens sent nu *rodnar*. Bättre sent än aldrig? Jag har då inga problem att sysselsätta mig när barnen inte ar vakna eller hemma om nån trodde det :D

Här är skissen förresten, höll på att glömma den (igen).

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...