SOCIAL MEDIA

20 January, 2012

Resist p å canvas

IMG_5994

Jag har gjort e resist med akrylfärg på sticky back canvas. Stämpeln är helt underbar från Tim Holtz och så har jag färgat in bakgrunden med distress stains och dynor och pluttat dit några pärlor.

IMG_5993

Lite sytt runt kanten ochs stickles såklart. En liten hälsning så var kortet klart.

4 comments :

Kirsten Corby said...

Tres bien!

millancolin said...

Tack för titten i min blogg! :) En vacker dag ska jag köpa en embossingfön, men nu tänker jag bara på att för dom pengarna kan jag köpa massa dekorationer för :P Fast å andra sidan skulle det göra bättre plats på mitt scrap-bord om jag bytte ut gamla bettan till brödrost mot en fön! Såg att du gjort en del amigurumis också förresten, så himla kul! Har gjort en del jag med och det är så beroendeframkallande! Ha en fin kväll nu och scrappa lugnt! :) Millancolin/Millan

Karin (PeppermintPatty) said...

Får man skriva ASHÄFTIGT??? Det är iallafall vad det är - så super coolt och superläckert räcker liksom inte! WOW!!! I LOVE it!Ha en skön helg. kram Karin(hoppas vi ses snart)

ulrika said...

Oooh vad jag gillar din stil! Massor av fint att titta på här. Tack för att du delar med dig och inspirerar! Kram!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...