SOCIAL MEDIA

20 January, 2012

Scraplift #3

Jag har varit och snokat i min vän Teréses fina blogg. Terés är mästarinna på att göra fina tags (och minialbum och alter och kort och massa annat skoj) så jag letade till jag hittade en tag jag trodde att jag kunde göra till min egen. Det blev en söt tag och jag fick testköra min grungeboard lite, nyinskaffad med julklappspengarna.

IMG_5985

Jag använde platta blommor och en brad! Det händer typ aldrig här men plötsligt händer det ;)

IMG_5987

Kanten stansade jag med en MS-kantstans. Jag tycker att de stora tagsen är lite för långa så jag vill gärna korta av dem lite.

IMG_5988

Mitt grungeboardhjärta. Texten klippte jag ur ett jättefint Cosmo Cricketpapper och så lite bakers twine runt. Jag ääääääälskar bakers twine! Upptäckte just the Twinery och höll på att bli galen. Där höll köpfingret att klicka hem åtskilliga nystan innan jag hejdade mig. Har ju några rullar hemma men vill ha de söööööta pastellfärgerna också...

IMG_5989

Jag hade lite körsbärs(?)blommor som också fick hänga med. Tycker den blev rätt söt. Hoppas Terés också tycker det ;) Titta gärna in till henne och njut av allt fint hon gör så blir hon nog glad!

Jag gillar verkligen min liftutmaning. Varje gång jag blir sittande vid scrapbordet utan att riktigt veta vad jag ska påbörja och det tar liiiiite för lång tid så letar jag rätt på ett alster att lifta för att komma igång igen. Riktigt kul är det och så får jag titta i alla fina bloggar på ett annat sätt.

2 comments :

Sandra said...

Åh vilka fina tags! Kram

ARRAY(0xc13a070) said...

Åh så fiiiint!!!!! Taaaack!!! Jag är så smickrad... Måste ju ge mig på att lifta nån snart oxå! Kram kram!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...