SOCIAL MEDIA

19 January, 2012

Jag har blivit liftad :)

Jag startade en liten tråd på Svensk Scrapbooking där jag kollade om några andra ville vara med och lifta för att samla inspiration och det var några som ville testa. Gissa om jag blev glad när Sandra berättade att hon liftat mig!

Hon hade tittat på mitt bokmärke som jag gjorde till TPS Challenges för ett tag sen och så gjorde hon en egen jättefin version av det. Hennes hade en söt nyckelpiga (en hÄngel kanske?) och jag gillar nätet/väven som bakgrund. Jättesött blev det! Här kan du se dem båda bredvid varandra (jag frågade om lov innan jag snodde bildenWinking smile).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5926

Ta nu och hoppa över till hennes blogg och berätta hur fint bokmärket är :) Inlägget med större bilder och en bild på baksidan med en jättefin text på hittar du här.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...