SOCIAL MEDIA

09 December, 2010

Snyggtomtan

Nu har jag äntligen kommit igång med årets julkortsproduktio. Jag brukar skicka rätt många kort så jag brukar köpa kort och altra dem lite. Men i år var jag sugen på att göra dem från scratch. Ända från Australien har Lil Lolita/Lil Lad-stämplarna rest, från supertrevliga Kellies webshop Tickeled Pink Stamps. Jag rekommenderar ett besök, de har dessutom superbillig frakt så orkar man vänta 1-2 veckor så har man så här fina stämplar hemma sen.Jag har gjort rätt enkla kort, men stämpelmotiven tar rätt lång tid att måla, de är detaljerade och SUPERKUL att måla!Rött band med vita prickar kommer alla korten att få, det är det enda juliga jag har hemma. Hoppas det räcker! En liten knapp pryder rosetten.Jag gjorde sömmar runt kanten, de ser nästan ut som EKG. Tänker minsann använda den nästa gång jag gör Cheeky Nurse frå TGF, det blir säkert snyggt! Jag har även färgat in kanterna med vit dyna och sen embossat dem så ser det lite ut som snö.Här syns det att Snyggtomtan har fått glossy accent som läppglans. Hon har även glossy på knappar och skor.

Snart kommer kort nr 2. Håll ut! Lämna en kommentar medan ni väntar ;)
Posted by Picasa

1 comment :

Pippin said...

De stämplarna är jätteläckra.

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...