SOCIAL MEDIA

09 December, 2010

En stressad alvDen här alven verkar ha bråttom med sin snögubbe. Snögubben ser lite smått förskräckt ut. Kanske jag ser ut sådär kvällen innan julafton? Fast jag brukar inte stressa innan jul. Man hinner ju det man hinner. Men jag har ju inte Tomten som chef då ;)Jag har skurit ut ett fönster i det mönstrade pappret med en Spellbinder och stämplat i vitt på kraftpappret under. Sen bara smackat på alven med distanskuddar och vips var kortet klart.Jo, en liten prickig rosett blev det såklart också, fast utan knapp den här gången. Sen kunde jag inte låta bli att sy runt om. Symaskinsbordet har varit ockuperat med barnens pärlprojekt men nu lyckades jag hitta igen den så då syr jag så att trådarna brinner innan de begravt den igen ;)

Fortsätter imorgon med korten. Tack för att du tittade in!
Posted by Picasa

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...