SOCIAL MEDIA

09 December, 2010

Under mistelnOm den här killen stod under en mistel, skulle inte ni också ta er chans till lite julhångel ;) En Lil Lad framför en hemmagjord bakgrund med ett prickigt band. Tokenkelt kort.En liten söm runt om för att rama in. Bakgrunden har jag gjort med vit stämpeldyna som jag embossat med skimrande EP. Stämpeln är egentligen en trädkrona från Stampin' Up's Trendy Trees men jag tyckte den lika gärna kunde vara en vintervirvelbakgrund eller nåt. Sen har jag sprayat med guldfärgad glimmermist och så har jag svampat på lite Old Olive för att få lite färg i bakgrunden.Och så samma prickiga band igen. Med en liten knapp så att det ser lite finare ut.

Jahapp, bara att gå ner och börja med nr 3. Jag har målat stämpelmotiv sen helgen så jag har några kvar. Därav min bloggtorka, har inte haft nåt att visa riktigt. Men nu går det förhoppningsvis lite mindre tid mellan inläggen :)
Posted by Picasa

1 comment :

Mikaela said...

så läcker... enkel men effektfull!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...