SOCIAL MEDIA

11 September, 2010

Post-it ask

Håller på att omorganisera i pysselrummet (igen). Jobbar fortfarande på att flytta över alla stämplar till en pärm och så har jag klätt in ett bord i samma fina vaxduk som jag har på hyllorna och där har jag ställt upp symaskinen så jag slipper släpa den fram och tillbaks. Har varit ett par vändor till Clas Olsson och handlat lite pappersförvaring och sånt. Och jag har fått hem en embossingfön från pysseltagen. Ger den affären många plus, första gången jag beställt där och det gick jättefort att få grejorna och jag tycket priserna var helt ok. Dessutom är sidan så fin och lätt att manövrera och jag hittade deras blogg som jag numera följer med google reader, jättefin och inspirerande. Och jag är SÅ lycklig att jag slipper sitta med en gammal skruttig brödrost längre! Hittade även skärmattor till cutterpeden, det var välbehövligt! Nu har jag både nya skär och skärmattor så slipper jag använda den hemska skäraren som jag köpte på panduro när jag skulle göra inbjudningarna till bröllopet. Hua!

Ja, när jag skulle ställa undan post-it blocket jag köpte så tyckte jag såg så trist ut med ett fult knallgrönt block så jag byggde ett snabbt fodral till det. Det blev jättefint och eftersom det var så litet så använde jag sista spillbitarna av mitt favoritpapper som jag sparat.
Ska börja på ett kort till Makeup 4 the Weekend snart också. Denna gång var det en dikt som skulle vara inspiration. Det blir hösttema på kortet, det är en utmaning för mig som gillar vår och sommarfärger. Spännande!

2 comments :

NHL said...

Jättefin! Klart inspirerande! :-)

NHL said...

Jaha?! Där ser man, jag har redan kommenterat detta en gång :-D Jättekul att du länkade på ScrappaLoss! Det är ett fint post-it-block som förtjänar att synas!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...