SOCIAL MEDIA

11 September, 2010

Det bidde en l ådda

I min sorteringsiver så uppstod problem när jag inte visste vart jag skulle göra av mina embossingfoldrar. Jag kom ihåg att jag sett någon film på youtube där de gjorde en "dragspelslåda" till kort så jag byggde ihop en till embossingfoldrarna. Ett litet handtag upptill var tänkt att underlätta om jag ville lyfta lådan nånstans men det funkade inte alls då hela dekoren ovanpå höll på att släppa. Nu får den vara prydnad istället. Nu är frågan bara vart jag ska ställa låddan ;-)


Filsystem så jag hittar lätt.


Lite pynt på framsidan.


Hela lådan framifrån. Kanterna på designpappret är distressade med Scattered Straw och Vintage Photo. Lite halvpärlor, några virkade blommor (köpt på rea på panduro, åter igen) och en knapp. Bandet är från American Craft, nu är det slut *snyft*. Kanten är gjord med Martha Stewarts kantpunch double scallops. Designpapperna är från Basic Gray och Maya design, gamla papper som jag hittade i gömmorna.

Nu har familjen insett att mitt pysselrum är husets mysigaste rum. Först flyttade ungarna in med en pysselhörna som är flitigt använd. Nu vill maken också ha ett hörn. Vi har några ommålningsprojekt på g i huset så att det blir trevligare att vara på undervåningen. Där hänger fortfarande tapeter från typ 50-talet på väggarna. Vi ska börja måla vitt. Jag har aldrig varit en sån som vill ha vita väggar egentligen men nu är jag less på att ha det mörkt som en grotta inne stora delar av året. Vardagsrummet ska också bli vitt. Jag antar att jag håller på att pynta inför vintern. Jag känner mig hemskt huslig och pysslig just nu. Bäst att passa på när lusten finns!
Posted by Picasa

5 comments :

dilorf said...

Så mkt fint det är i din blogg.. :D

Svarta Malin said...

Åhhh, den här var ju bara så fin!

Annelie said...

Den här gillar jag verkligen, jätte fin!!!

Malin/Turbomalin said...

Superfin, det finns verkligen massa vackra saker här, jag kommer komma tillbaka. kram

ARRAY(0xbaafc90) said...

Jättefin förvaring! Du gör mycket fina saker du :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...