SOCIAL MEDIA

15 August, 2010

Blomsterkort

Veckans utmaning på Taylored Expressions hade nummer 124. Denna roliga skiss fick vi jobba med.


Jag ville använda alla söta blommor som jag gjort så jag gjorde ett blomsterkort.


Ganska enkelt för att vara jag, jag får lite ångest av tomma ytor så jag lade till trollsländan efter att kortet egentligen var klart. Stämpeln är från Stampin' Up och jag embossade den så att den skulle synas lite bättre. Det känns alltid som om jag saknar färger när jag ska stämpla, för att inte tala om stämplar. Kan man få nog många??? Här är lite detaljbilder i vart fall.


Jag distressade kanterna för att kortet såg så tråkigt ut innan.

Jag klistrade ett par blommor ovanpå stämpeln för att det skulle matcha lite bättre :) Och jag hade gjort massor av blommor!

Massa små söta blommor, älskar syrener! Tänk om de kunde dofta också...

2 comments :

Melissa Sauls said...

Oh my goodness, what a STUNNER!! I hope you can understand my English but I am in love with all your little flowers and beautiful touches! Thanks so much for playing along with the TE sketch challenge! :)

Maya Isaksson said...

Thank you! It was really fun to make all the small flowers and I loved the sketch. I even made a foto tutorial for the flowers here on the blog. I don't know if you noticed but I put a translator-thing on the side of the blog so that you can translate to english. Even though my english is quite ok I prefer to blog in swedish, it is easier :) Thank you for stopping by and leaving a comment, I love to use the sketches for inspiration :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...