SOCIAL MEDIA

20 August, 2010

Bokm ärke

Idag hade jag lite tråkigt och skulle låna ut en bok till en vän. så jag tog och snabbslängde ihop ett bokmärke som hon kunde behålla sen. Boken var Bree Tanners nya liv och jag ville att bokmärket skulle passa vampyrstilen. Jag körde på svart och så lite apelsingult som avbrott. Jag embossade en stämpel på ena delen och så körde jag en del i en embossingfolder. Till sist fick jag tyvärr infallet att lägga tre röda brads i ena kanten och det blev väl sådär. Men men , så blir det ibland. Jag sydde även runt kanterna med gul tråd och satte ett dödskalleband från Panduro i hålet. Tja, svart på svart är ju svårfotat men så här blev det iaf. Jag hade tokbråttom iväg och hämta på dagis när jag skulle fota så bättre än såhär blir det inte ;-) Helt nöjd är jag inte, men nåt ska man ju göra. Jag har inte hunnit göra nån av veckans skisser heller, jag har massa annat som pockar på uppmärksamheten just nu. Inte ens ett grattiskort till maken har det blivit, fy på mig! Han fyllde ju år igår!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...