SOCIAL MEDIA

09 August, 2012

Vem kommer?

Idag är det teknikutmaning på SWE Scrapbook och jag har gjort en LO med en fråga som titel. Jag har scrappat älskade Castor som alltid har stenkoll på vem som kommer och går. Här står han och spanar efter husse tror jag.

IMG_6700liten

Jag såg en LO på Studio Calicos blogg tror jag där de använt den bubbliga bakgrunden utskuren med Cameon och det var så galet snyggt. Jag ville göra en liknande men min blev lite rörig. Jag öser på så mycket och slutar aldrig i tid så jag tycker att min LO blev lite gryllig. Men titeln passade bra och det var roligt att jobba lite med kraft-papper, jag älskar färgen men tycker ofta att mina resultat blir lite mörka när jag använder det. Jag får se om jag kanske gör en till LO med samma bakgrund men håller den lite cleanare, jag tyckte ändå att resultatet blev rätt färgglatt och roligt så helt missnöjd är jag inte, det blev bara inte riktigt som det såg ut i mitt huvud (när blir det egentligen det förresten???).

1 comment :

Cattis said...

Jag tycker iallafall att denna blev superläcker!! =)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...