SOCIAL MEDIA

21 July, 2012

Scraplifta Mahlin Wiggur

Idag på SWE Scrapbook så liftar vi fantastiska Mahlin Wiggur. Hennes LO var en färgglad med söta små polaroidramar. Jag älskar polaroidramar just nu och jag använde ett papper från Studio Calico där jag skar ut fönstren på en del av polaroiderna och monterade bilder bakom. Jag lät symaskinen jobba och så mistade jag lite med vit mist och stämplade svagt för att plocka upp de elementen från Mahlins LO också.

IMG_6541liten

Mina bilder är tagna med en dålig mobilkamera så det passade bra att göra dem små i formatet så att de inte blev så gryniga.

IMG_6543

I en del fönster monterade jag delar av ett mönsterpapper så att det skulle bli lite färg på LOn. Allt material kommer från Studio Calicos juni-kit.

IMG_6544

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...