SOCIAL MEDIA

18 June, 2012

Skiss v.25

Idag tolkar vi på SWE Scrapbook Helenes fina skiss. Jag har gjort en LO som omväxling, och eftersom jag inte riktigt kan det där med att scrappa LOs än så följde jag skissen rätt noggrant. Jag blev ganska nöjd med resultatet, bilden har jag länge viljat scrappa. Det är mina bröllopsskor som står på ett skåp och väntar på att få bli använda. Ja, eller stod på ett skåp. Nu är de ju använda och jag kan lova att de inte var det minsta bekväma, men ack så vackra ;)

IMG_6444liten

Bilderna blev väl sådär, jag har inte riktigt kommit på knepet med att fota dessa stora LOs utan att det blir konstigt.

IMG_6446liten

Jag tycker att du ska ta och kolla in vad de andra på SWE Scrapbook har hittat på för fint.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...