SOCIAL MEDIA

06 June, 2012

Kortonsdag p å SWE

IMG_6473liten

Här är min tolkning av skissen på SWE Scrapbook idag. Jag älskar dessa glasögon som jag hittade i Silhouette Studio, de liknar mina litegrann.

IMG_6475liten

Bibliotekskortet kommer från Amy Tangerine, hon gör de sötaste layered stickers jag sett, jag blir helt kär i dem. Denna har jag sparat på men nu kom den till användning. Sen har jag handsytt lite på kortet också, jag som är så lat ;) Nu berodde det ju på att jag inte hade plats att flytta fram symaskinen så då kanske handsömmen får räknas som lathet? Jag använde lite papper från spillbitslådan, måste försöka tömma lite där ibland också...

1 comment :

Zima said...

Jättefint kort! Gillar färgerna och dina fina dekorationer! Glasögonen var snygga! Och Amy stickersen. Har den sistnämnda jag med och den ska sparas till något extra :)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...