SOCIAL MEDIA

15 May, 2012

Enjoy the ride

IMG_6383

Ett kort jag gjorde när jag lekte med mitt första Studio Calico-kit. Av nån anledning är jag inte helt nöjd med detta. Det känns som om nåt saknas eller som om proportionerna inte är helt rätt. Kunde som inte komma på vad jag skulle göra åt det så det fick bli såhär,

IMG_6384

Den randiga washitejpen är så underbart söt och cykelstämplarna som följde med också. Jag älskar stämplar med cyklar, träd och skrivmaskiner men vet aldrig riktigt vad jag ska göra med dem sen. Det rosa bakgrundspappret är helt underbart fint. Baksidan är också söt men inte riktigt så här fin.

Idag firar jag och maken tvåårig bröllopsdag. Kanske att han får ett fint kort och en liten present av mig. Man vet aldrig. Vi hade ett jättefint bröllop och jag är så glad att vi äntligen blev gifta. Efter tio år ihop började jag nästan ge upp hoppet ;) Här kommer en bild från festen. Visst ser vi äckligt lyckliga ut där? Jag hade ingen röst och ögoninflammation men det märkte jag inte av. Jag kraxade fram ett ja i kyrkan i vart fall, en sån tur att det hördes. Det är min duktiga lillebror som tagit bilderna från bröllopet. Jag har massor av superfina bilder, han följde med dagen innan när jag gjorde förberedelserna och fotade och så hela dagen när vi bytte om och var hos frissan och så. Roligt att ha kvar.

brollop

Nåja, nog om detta.Grattis älskling (för jag vet ju att du läser här)! Puss och kram! Och grattis till bästa brudtärnan Anna som fyller år idag också, du smyger väl också här tror jag. Kram till dig med!

1 comment :

Anna said...

Klart jag är inne och läser & tittar på dina fina skapelser. Grattis själva, två år redan - bra jobbat :D

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...