SOCIAL MEDIA

21 April, 2012

Hobbyworld

Jag är så jätteglad att få berätta att jag är en del i Hobbyworlds nya DT!

Hobbyworld är ett företag som finns i Gnesta/Södertälje. Företaget distribuerar material inom scrapbooking, kortmakeri samt Silhouette till butiker runtomkring i norden.

Nu sitter jag och bloggar från ipaden så jag har inte möjlighet att länka till mina fantastiskt begåvade DT-kollegor men jag ska lägga upp en bloggroll på sidan sen så att ni kan klicka er vidare dit och kolla på allt fint de gör. Helt fantastiskt roligt känns det att få vara en del i ett sånt team.

I Hobbyworlds blog hittar ni en presentation av mig och de andra tjejerna. Så hoppa dit och kolla om ni vill veta lite mer om mig eller dem. Nu väntar jag otåligt på att få börja skapa.

1 comment :

Johanna1978 said...

Gratulerar till uppdraget!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...