SOCIAL MEDIA

22 March, 2012

Idun 4 år

Hör och häpna, jag har faktiskt scrappat en LO. Jag skrev ut en bild på Sticky Back Canvas för att se hur det blev och sen var jag ju tvungen att sätta den någonstans också.

IMG_6151

Egentligen älskar jag framsidan på detta papper från Jillibean Soup, men jag offrade det för den rosa färgen passade så bra med bilden. På baksidan av tagen har jag klottrat lite journaling också.

IMG_6152

Lite smått och gott som jag hittade i dekoförrådet. Det börjar sina lite smått så snart får jag väl börja om med något månadskit. Jag kan nämligen inte för mitt liv komma mig för att handla egna dekos. Jag blir galet snål och så handlar jag nåt verktyg eller nån färgprodukt istället. Se sitter jag och undrar varför jag aldrig har några dekos hemma...

Sticky Back Canvasen hittar du såklart på CiLi in Papers. Har du möjlighet att åka förbi på Hisingen i gbg så titta in där. Nu har butiken blivit typ dubbelt så stor och rymmer ännu mer godsaker. Jag har inte hunnit titta in själv än men är så nyfiken på hur det ser ut där nu. Ska du på Göteborgsmässan nästa helg så jobbar jag där på lördagen så kom gärna och säg hej så blir jag glad :) Jag lovar att inte bitas ;)

1 comment :

Marie D said...

Ursnyggt att skriva ut fotot på Sticky Back Canvas! Resten är ju inte så illa heller... ;D
Kul att se en LO!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...