SOCIAL MEDIA

29 March, 2012

F önsterkort

Här kommer mitt sista alster som DT för CiLi in Papers. Jag har bestämt mig för att sluta efter lite mer än ett år och ser fram emot att få se nya förmågor inspirera i bloggen. Jag har haft väldigt roligt och trivts jättebra men ibland måste man gå vidare och testa vingarna lite. Som tur är så går jag ju inte uppdragslös då jag nu börjar på SWE Scrapbook och ser fram emot att få inspirera där istället. Jag är också kvar på Tickled Pink Stamps sposorteam så jag går inte sysslolös om nån nu trodde det ;) Dessutom hittar ni mig i CiLi in Papers monter på Göteborgsmässan på lördag. Kom och säg hej vettja!

IMG_6162

Här är i vart fall mitt kort. Jag har lekt med min nya cirkelskärare som efter ett mindre missöde där jag blev av med lite nagel och en hel del blod nu är min bästa vän. Gissa om ni kommer att se cirklar på mina alster framöver (förhoppningsvis inget blod dock).

Insåg nyss att jag hade ett par obloggade alster liggande i datorn så jag ska blogga vidare. Tjingeling!

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...