SOCIAL MEDIA

02 February, 2012

Inbjudningskort

Min dotter fyller snart fyra och har bestämt att hon ska ha kalas. Det blir vårt första barnkalas så allt är mycket spännande både för mig och henne. Som tur var (för nybörjarmamman), var det bara tre flickor hon ville skulle komma och jag har knåpat ihop inbjudningskort åt dem.

Vad gillar små flickor? Glada färger och blommor såklart! Därför blev det October Afternoons Sidewalks som jag använde mig av.

IMG_6038

Rätt söta tycker jag allt att de blev. Jag hoppas att tjejjerna håller med när de landar i brevlådorna.

IMG_6040

Jag fick godkänt av dottern och hoppas att kompisarna vill komma på kalas när de får fina inbjudningar. Själv fyller jag år tre dagar innan dottern så jag får vara med på ett hörn och fira hoppas jag! Annars ska jag och maken fira lite i helg redan, vi har barnvakt på lördag och ska hitta på nåt. Tyvärr så missade jag ju att det är första deltävlingen i Melodifestivalen men vi får väl spela in och kolla när vi kommer hem. Det kan jag ju inte missa faktiskt ;)

4 comments :

Mahlin78 said...

Vilka härliga färgbomber! Hoppas verkligen tjejerna blir glada! Grattis i förskott :-)

Marita Johansson said...

Åhhh vilka härliga kort.
Kramis

Lotta said...

Fina glada inbjudningskort! och Grattis i förskott! kram Sandra

Cornelia said...

Underbara inbjudningskort, riktigt kalasiga!

Hoppas att ni har en riktigt trevlig kväll nu och Grattis i förskott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...