SOCIAL MEDIA

13 February, 2012

Grattis Idun och John!

Jag har suttit och knåpat ihop födelsedagskort i förra veckan. Februari är en månad med många födelsedagar. Idag fyller min älskade busunge till dotter 4 år. Red heart Hon är världens gosigaste tjej men ofta mer vild än tam. Jag har gjort ett kort till henne med en stämpel som är på pricken lik henne.

IMG_6053

Det är en Craftin Kimmie-stämpel som egentligen håller i nålar och dockan är en voodoodocka. Men jag tog bort nålarna och vips var det en Idun istället! Kolla så likt!

Photo 2012-02-08 15 46 48

IMG_6056

Här syns det att hon glittrar lite, jag älskar mina Spicapennor!

Barnen har en liten kusin som är hela två timmar yngre än min dotter och han måste ju få ett kort i brevlådan. Förutom att det bara skiljer två timmar mellan dem är de dessutom kusligt lika varandra, de skulle kunna passera som tvillingar.

IMG_6047

Kortet fanns i CiLi-bloggen i torsdags men jag tänkte att han skulle hinna få det i sin brevlåda innan jag lade upp det i min egen blogg.

Hoppas att ni haft en bra helg och får en bra vecka. Jag hoppas att sjukdomarna som härjar här hemma när jag skriver detta (onsdag) har gett med sig så att vi alla kan få fira friska idag.

3 comments :

snojbi said...

Håller med väldigt likaJättefina kortKramis

ARRAY(0xbb456e0) said...

Japp. på pricken!!! Gullungen...

Lau W said...

Oh superb cards, wonderful colors !xxx

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...