SOCIAL MEDIA

13 January, 2012

We can all twinkle

IMG_5952

Jisses, blir det 5e inlägget på två dagar nu? Ja, plötsligt händer det ;) Här är ännu ett kort med inspiration från kursen. Jag stämplade stjärnorna och embossade vitt och det funkar som resist så att färgen inte fastnar där sen.

IMG_5954

Ännu en text från Paper Makeup Stamps, jag har målat stjärnorna med glittrande Spica-pennor. Fantastiska pennor! Ett sött litet kort men jag kladdade rätt bra när jag gjorde det... Jag och vita papper borde inte få vara i samma rum, har skrapat bort massor med kludd från detta kort ;) För att matcha texten så glimmar färgen runt stjärnorna och även den svarta ramen. Bling bling. Nu när jag skriver det så tror jag att jag ska plutta dit nån blingsten också när jag orkar ta mig ned till scraprummet igen.

Ledsen att jag inläggsbombar men bloggar jag inte dem direkt så glömmer jag så det är bäst att passa på. :)

3 comments :

Pam W Merwin said...

Beautiful!

Lotta said...

Jättefint kort, ser ut som du hade kul när du gjorde det. Gillar stämpeln, supersnygg! kram Sandra

Cornelia (fun stamping) said...

Very pretty card!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...