SOCIAL MEDIA

13 January, 2012

Avkapad kant

IMG_5945

Det här kortet blev lite roligt, jag visste inte vad jag skulle ta för motiv så jag tog ett ark ur ett Smash-häfte och färglade lite slarvigt, klistrade upp på lite styvare cardstock och använde som motiv. Det är en rätt rolig bild och jag hittade en bra text att stämpla i munnen.

IMG_5948

Jag har skurit av ena kanten lite så att insidan syns och låtit flaggan gå över kanten. Inspirationen fick jag från kortkursen jag går, vad ska jag ta mig till när den slutar???

Eftersom jag är hemma och är sjuk så har jag hunnit knåpa ihop ännu ett kort under dagen. Jisses så effektiv jag varit ;) Fast rätt skönt att krypa ned i sängen ett tag nu faktiskt. *gäääääsp* Skönt att vara på banan igen med scrappandet, ett tag blev allt bara blaj och nu har jag massor av inspiration tack vare kursen och min egen lilla liftutmaning. Nu har jag liftat ett kort varje gång jag kört fast och suttit i scraprummet utan att veta vad jag ska göra. Har också kollat på Nathalie Kalbachs “Creative Jump Start Summit”, det är så roligt att höra vad alla gör för att kickstarta sin kreativitet. Mycket tips får man där om man som jag kör fast ibland.

1 comment :

Ulrika said...

Haha! Vilket "knäppt" motiv, men ett helt UNDERBART kort!! Supersnyggt!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...