SOCIAL MEDIA

02 January, 2012

2012

Gott nytt år på er! Nu har jag kvicknat till efter helgernas firande och frossande. Jag är ledig en vecka till tack och lov, är det fler än jag som känner sig tröttare efter helgerna än innan?

Det är ju många som skriver en sammanfattning av favoritalster från förra året och så men jag tror inte jag ska göra det i år. Istället tänkte jag titta framåt på vad jag vill att detta år ska innehålla. Förra året var ju året då jag riktigt fastnade i scrapträsket och det bar med sig mina första DT-uppdrag också. Jag var på mina första träffar och träffade massor av trevliga och duktiga scrappare. Nu känner jag att jag stannat upp lite i min utveckling, jag vill komma vidare. Lära mig mer. Utvecklas. 2012 kommer jag att fokusera på min egen utveckling som kortmakare och scrappare.

Jag har till och med klurat på HUR jag ska göra detta ;) Ovanligt för att vara jag. Jag har bestämt mig för att provva på lite olika onlinekurser till att börja med. Jag har aldrig gått en kurs utan lärt mig det mesta på egen hand. Youtube och bloggar i all ära men ibland vill man bara ha saker i ett fint paket, färdigt att använda. Så jag tog och anmälde mig till min första onlinekurs.

 

Jag har alltid beundrat CAS-kortmakarna som får det att se så snyggt ut. Själv blir jag lite nervös och vill gärna stoppa på lite till och lite till tills det inte är så CAS längre. Så därför börjar jag med denna kurs. Jag tror dessutom att CAS är jättebra att ha till grund för “vanliga” kort sen också. Det ska bli jättekul! Längtar!

Sen fick jag en idé. Jag tillbringar rätt mycket tid med att titta på andras bloggar och deras fina alster. Tänk om jag en gång i veckan skulle välja ut ett alster och lifta det. Tänk vad man kan lära sig av andra! Jag ska försöka mig på detta, om det blir ett alster i veckan, varannan vecka eller kanske månaden vet jag inte. Får se hur mycket tid och ork jag har. Jag tror jag tog på mig lite mycket tidvis förra året, det var födelsedagskedjan, alla DT-alster som skulle göras klara och så alla privata kort jag skulle göra plus att jag försökte mig på andra små påhitt emellanåt. Jättekul såklart men ja... Ibland använde jag ordet måste lite för mycket... Ska köra mer på vill i år och DT-uppdrag är kul för sig. Kortkedjan var jättekul också. Men tillsammans blev det rätt mycket ;)

Sen kanske jag ska växla lite med kort, alter och nån LO. Jag ska försöka hitta någon kurs som får mig taggad att göra LOs, jag är lite för rädd för formatet tror jag. Ett steg i den riktningen blir att jag ska testa Smasha. Har beställt mig en Smash-bok som jag ska fylla med vardagliga grejor, kanske några minnen från resor jag gjort eller vad jag nu känner för. Så att jag kommer över det där att det ska vara så speciellt allt man klistrar fast på en LO.

Så, det var mina tankar om det nya året... Vad är dina?

3 comments :

Hozzan said...

Gott Nytt PysselÅr! Vad duktig du är som anmält dig till en on line-kurs för vidareutveckling.Räds inte av att göra Lo...Det är bara att göra som när du skapar kort, skillnaden är bara göra i större format och med lite foton på.Ha en bra dag och du "rockar" när du gör kort.Hälsningar från en fd kortswappsvän.

pandorasask said...

Hmmm... råkade anmäla mig till den kursen också... :-)

Johanna1978 said...

Tiden och viljan är ju viktigt för att skapandet ska flyta på och vara roligt. Och vi har alla våra knep för det.Själv vill jag också utvecklas och komma vidare, att lifta från andra bloggare är ju en riktigt bra idé, den kanske jag snor ;)Önskar dej ett bra pyssel år!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...