SOCIAL MEDIA

24 November, 2011

Mer jul och fler pumlor...

IMG_5833

Idag är det en månad kvar till jul! Vart tog tiden vägen??? Jag har gjort ett julkort till CiLi-bloggen så kila vidare dit om ni vill veta mer om hur jag gjort och vad jag använt.

IMG_5834

Har man inte nog att göra så skaffar man sig det. Jag har broderat runt bokstäverna... Svägerskan har slagit griller i huvet på mig också så nu sitter jag och funderar på att virka pumlor... Det borde inte vara så svårt... Men orkar man? Hinner man? Vill man? Vi får väl se om det dyker upp några söta pumlor här framöver. En kommer senare idag kan jag lova. Då är det dags för en ny utmaning i TPS-challenge blog. Kom tillbaks senare så får du se! Och visst kommer du och leker med oss? Det är en riktigt rolig utmaning denna gång!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...