SOCIAL MEDIA

03 August, 2011

Slipskort

Nu kan jag publicera mitt slipskort som jag hade i CiLi-bloggen förra veckan. Min pappa fyllde år i måndags och jag lät Sillen skära ut ett kort åt honom som jag piffade till lite sen. Jag vart nöjd och även min far som tur var :)

IMG_5415

Jag gjorde en ficka med näsduk på frihand och sydde sömmar så att det såg lite mer arbetat ut. Jag fäste slipsen med 3d-kuddar så att den stod ut lite.

IMG_5417

Jag verkligen älskar min symaskin! Fast jag syr sällan i nåt annat än papper längre.

Nu ska jag lista ut vilka kort jag bloggat och vilka jag inte bloggat. Sen kan jag lova er något skoj i bloggen på söndag. Mmmmm... Hemlisar! ;) En ny del i min virkalong har kommit idag, får se om jag hinner virka något på den i kväll eller om den får vänta till i morgon. Har massor av kul pyssel som måste hinnas med och jag känner mig smått stressad då en förkylning verkar komma smygande idag också. Ni vet en sån dag då man vaknar och känner sig helt ok. Efter ett par timmar killar det lite i halsen. Sen börjar man hosta vid lunch ungefär och på eftermiddagen börjar snoret rinna och man inser att man i denna takt kommer att ha full influensa innan sängdags ;) Låt oss hoppas att det vänder. Har testat alla knep idag för att bli av med denna begynnande förkylning och hoppas den är väck innan imorgon.

Kramelikram!

3 comments :

Marita Johansson said...

Vilket coolt kort

Karin Åkesdotter said...

Har varit på semester och kom hem och gick in på cili bloggen och fick se detta där - måste ju bara skriva här och säga hur mycket I LOOOVE it (var i London (-;) Det är så super coolt!!! Ska bli kul å ses på söndag (hoppas jag iaf) å höra mer om din sommar och ditt andra uppdrag!
Kram Karin

Linda said...

Kom på att det är fars dag på söndag och sökte på slipskort - och hamnade här. Tycker att ditt kort är superfint, funderar på att sno idén rakt av! :D

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...