SOCIAL MEDIA

08 June, 2011

En läskigt kul födelsedag

IMG_5212

Detta är, håll i er nu, mitt allra första stafflikort! Det märks att jag är snabb på att testa nya grejor va? ;) Har lääääänge viljat använda paketstämpeln men inte kommit mig för det förän nu (som jag minns), den var rolig att måla med copics.

IMG_5211

Texten kom av sig själv, den passar bra till stämpelmotivet. Har använt Tonic Studio-stansen igen. Me like!

IMG_5213

Vem vill inte ha en sån här fin present??? Här ser ju färgerna på bandet och presenten rätt lika ut men bandet är tukos och presenten blå. Mysko. De fina ina paprena kommer från Cosmo Cricket och Graphic 45. Det var klappapapper som jag satte saxen/cutterpeden i. Den scallopiga (är det ens ett ord?) ramen är utskuren med Sillen. Perfekt när man behöver en form av en viss storlek ju! Jag har kommit på att jag har en “gammal” laptop stående (den funkar inte utan sladd och det var inte så mycket dyrare att köpa ny fin dator än att köpa nytt tråkigt batteri) och jag tror den ska få flytta in i pysselrummet som Sill-dator. Kan ju även sura fram utmaningar och inspiration när jag kör fast och så gör det ju inget att den står inkopplad i väggen jämt. Ska bara hitta ett litet bord den kan stå på alternativt ta tag i operation bänkskivor runt hela rummet. Det sista låter roligare ;)

3 comments :

Sandra said...

Jättehäftigt kort!! Gillar färgerna skarpt!
Håller med om att bänkskivor runt hela pysselrummet låter roligare! ;)

Ha det gott!

Terés said...

åh så läckert kort!!!

Kram!

Monica =) said...

Hej där!!

Vilket härligt kort!! Blev jätteförtjust i det läskiga paketet -var hittar man ett sånt? =)

Kram, Monica

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...