SOCIAL MEDIA

02 April, 2011

Note to self

IMG_4995

Om ni varit in på CiLi in Papers blogg efter torsdagen så behöver ni inte läsa mer för det här är samma block och samma bilder. Men jag vill ju ha mina alster i min egen blogg också så jag bloggar det igen :) Jag har lekt med min nya fina BIA och gjorde blocket för att ha på jobbet så jag kommer ihåg viktiga saker. Nu ska jag bara komma ihåg att skriva upp viktiga saker också ;)

IMG_4991

Jag har använt Cricuten till bokstäver och pilen. Gissa vad jag använt för papper? Jupp, October Afternoon såklart ;) Och bokstäverna är Cosmo Cricket. Jag börjar låta som en trasig skiva känner jag... Stämpeln hittade jag på mässan i Karlstad och den är sååååå snygg! Sen har jag en fin klocka som jag fått av snälla Marie, jag har köpt fler såna nu för de är riktigt snygga! Washitejp är det under Note. Se råkade jag av misstag lägga crackle accent på bokstäverna istället för glossy som jag tänkte först. Men det blev bra det med. Man ska aldrig byta plats på grejor, jag tog flaskan per automatik och så hade jag slarvat och bytt plats på den och glossyn.

 IMG_4992

Lite närmare...

IMG_4994

Baksidan blev enkel. Jo, bakgrundspappret är från Cosmo Cricket kom jag på nu :) Det är inte riktigt trä men det ser verkligen ut så!

Nu ska jag minsann gå ner och scrappa ett födelsedagskort. Jag har helt missat att en av tjejerna i födelsedagskedjan fyllde år förra veckan, så dåligt av mig! Ska försöka knåpa ihop något extra fint som plåster på såren... Jag vet inte vad det är med mig, jag bara glömmer saker hela tiden. Jag glömde till och med att posta min blogcandy som jag lovat så den gick på lådan igår och hann inte fram innan helgen som planerat. Jag ska verkligen börja skriva upp grejor! Och sen komma ihåg att kolla där jag skrivit också. För nog stod det i min kalender att Gunilla fyllde år i onsdags, men det missade jag för jag öppnade inte den på hela veckan.

Ha en bra helg och passa på att scrappa massor nu!

1 comment :

Tiggy said...

Verkligen coolt!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...