SOCIAL MEDIA

17 April, 2011

Ett album om mig

Jag håller på med ett kuvertalbum just nu. Det är därför jag inte synats till så mycket, det har tagit lite tid att sätta ihop det och klä in det med fina papper och sånt. Nu ska jag fylla det med fakta om mig tänkte jag. Så när barnen blir lite större och nyfikna på vad jag gjort i livet så kan de bläddra i albumet och se exempelvis var jag har bott och vilka skolor jag har gått på. Vet inte riktigt allt jag ska fylla det med men jag tar en sida i taget och ser vad det blir sen. Hittills har jag hunnit två sidor och jag tänkte att jag skulle visa dem så att ni inte tror att jag gått i ide eller så.


Här är en sida/tag om vilka skolor jag har gått på. Jag har målat tagen med svart cracklepaint blandat med svart metallic paper pen som man egentligen gör pärlor med, men det skimrar lite snyggt sådär av det om man blandar det med färg. Tyvärr spricker inte cracklepainten så mycket just där det är sånt ovanpå för först målade jag tagen vit och det syns i sprickorna där det bara är crackle paint. Visst har jag galet snygg handstil ;)
IMG_5051

Lite svart spets i fickan och så ser man krackeleringen lite bättre här. Nämen kolla, jag har använt october afternoonpapper, så oväntat XD

IMG_5053

En tag med alla städer jag bott i. I ordningsföljd. Tur att det inte var en till för då hade det inte rymts. Den vackra nyckeln har snälla Marie gett till mig, den passade ju finfint där tyckte jag. 

IMG_5056

Här är hela tagen, den är stämplad med versamark, jag har använt Hero Arts typwriter letters. Sen har jag embossat dem genomskinligt och färgat in tagen med distresser. Sen har jag stämplat och embossat lite swirls här och där och så distressat lite till. sist har jag duttat perfect pearls på hela tagen.

IMG_5058

Här ser man lite hur skimrande det blev. Fjärilen fick jag tillsammans med ett av korten när jag fyllde år, har länge viljat använda en och så råkade jag puncha hål i tagen när jag skulle göra hål i nåt annat och då fick fjärilen sitta där den sitter för att täcka över hålet. Där passar den bra tycker jag som tur är, haha.

IMG_5059

Jag får väl visa upp fler sidor allt eftersom de blir färdiga. Jag varvar med lite annat också, jag har fått min första kortbeställning och sitter och micklar med ett dopkort som beställaren ska ge till sin dottersons dop. Det är kul att göra nåt så speciellt, hoppas verkligen att hon blir nöjd med det. Jag tänkte lite att jag gör ett nu och så fotar jag det och visar innan jag sätter fast namnet för då kan jag ju alltid sälja det till någon annan om det inte blev som hon tänkt sig...

Nu ska jag göra klart mitt DT-inlägg också när jag ändå är i farten. Solen skiner som en tok idag men jag har inte stuckit ut näsan utanför dörren, så dumt egentligen för man ska ju passa på. Men jag vill ju så gärna hinna med lite scrappande också och igår var jag verkligen inte på scraphumör. Då var jag så sur och trött att jag bara tog en bok och lade mig och läste i mörka sovrummet och kom inte ut förän jag skulle laga middag ;)

2 comments :

Terés said...

wow! Det blir ju kanon! Jag snor nog din idé, tror jag... Fast med mina favvopapper ist ;)

Kram till dig min vän!

NHL said...

Jättesnyggt och många fyndiga lösningar! :-)

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...