SOCIAL MEDIA

21 March, 2011

Tv å grattiskort



Jag gjorde två enkla födelsedagskort med Tim Holtz nya fjärilsstämplar. De är jättefina och bakgrunden i det setet är så användbart. Här jag jag stämplat med old paper på kraftpapper och sen stämplat fjärilarna i en mörkare färg. Efter att ha värmt med fönen så att fjärilarna är fixerade så har jag målat dem med distresser.



Sist lade jag på ett lager perfect pearls så att fjärilarna skimrar vackert.



Ett till likadant kort men i blåa nyanser. Jag har svårt för blått så det är inte helt vanligt att jag gör kort i blåtoner.



Kolla vad fint det skimrar!



Sida vid sida. Snabbscrappat och kul :) Som vanligt skiljer det lite i storlek på dem. Jag kan ju aldrig hålla mig till normala mått utan stämplar och sen skär jag till efter hur stort motivet är. Det blir lite hur som helst då, men det gör ju inget (tills man ska hitta ett kuvert som passar).

Nu börjar jag bli klar med mina projekt så att jag kan börja leka med BIAn. Snart ska jag binda ihop något roligt. Vi får se vad det blir, har ingen aning själv just nu... Men det kliar nåt galet i pysselfingrarna nuförtiden. Massor av inspiration bubblar i huvudet och jag hinner knappt med själv. Har flera påbörjade projekt liggande, jag som annars alltid gör en sak i taget och gärna låååååångsamt.
Posted by Picasa

7 comments :

Sandra said...

Superfina kort!!Fjärilarna är jättefräcka! Å så glittrar de...det kan man ju nästan inte vara utan ;)

Ziro said...

Jättefina fjärilar! Det blev skitsnyggt med distresser och perfect pearl!

Margareta said...

Fina kort med sååå underbara fjärilar!

evik said...

lovely,colourfull butterflys!

Mia said...

Hej Maya! Tack för födelsedagskortet! Det är lite roligt för jag var inne hos dig härom dan och kikade lite. Jag satt och kollade på dina skimrande fjärils kort och tyckte att de var sååå läckra! (vet inte varför jag inte kommenterade då..) Blev så positivt överraskad när jag öppnade ditt kuvert igår och såg att det blå kortet nu fått flytta hem till mig! Tack tack! Ha det bra! Kram

Cornelia said...

Fantastiskt fina kort!!!

Veronica said...

Helt underbara fjärilar du har gjort.Korten är jätte fina.ha en skön dagVeronica

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...