SOCIAL MEDIA

20 March, 2011

KylskåpsmagnetJag var bara tvungen att leka lite mer med änglarnas tofflor-stämpeln jag hittade i Karlstad. Den är galet söt och typsnitten är så roliga. Denna gång gjorde jag en kylskåpsmagnet av den. Jag gjorde ramen av chipboard som jag klädde med papper från Kort och godt, ett som vi fick i välkomstpåsen i Karlstad. På baksidan av tavlan tejpade jag med magnettejp som jag hittade på Clas Ohlsson så då kan tavlan pryda ett kylskåp.De här vackra änglavingarna har jag fått, jag älskar charms men är dålig på att använda dem. Men på små tavlor och sånt passar de ju perfekt. Dessa var så söta och så hade de ett hål i mitten, genom det trädde jag vita rosor som jag distressat lite med vintage photo, glimmermist i färgen sand och egengjord mist med massor av guldskimmer i.Delar av ramen har jag målat med Crackle Accent så att det ser lite gammalt ut. Här har jag stämplat med Tim Holtz på bakgrundspappret också så att det blir lite roligare.Här och där har jag kletat på stickles också. Antique Linen och rock candy. De har som större glitter som ser lite ut som strösocker och det anas lite glitter här. Men det blir inte jätteglittrigt för det skulle inte riktigt passa denna tavla. Den här stämpeln är från ett fint set från Pink Paislee som heter Parisian Anthologie och det är fjärilen uppe i hörnet också. Här syns också att hjärtat har glossy accent på sig och dess vingar har lite stickles på sig.Ett vanligt steksnöre passade fint att göra rosetten med.
Posted by Picasa

8 comments :

Desirée-ScrapDees said...

what a lovely project you've made, i like the details you used!

Stephi said...

vilken fin tavla du gjort! Och vilken rolig text! Det var länge sedan jag såg dig, hoppas allt är bra på nya jobbet!

Sandra said...

Underbart fin magnet! Alla kylskåp borde prydas av så vackra alster :)

Anonymous said...

Jätte söt. Jag längtar tills jag får använda min. Fick äntligen tag i den.
Ha en bra dag

Ziro said...

Jättefin liten tavla! Jag tror bestämt att din svägerska blir jätteglad!

Margareta said...

Jätteläckert! Så många fina detaljer!

Scrap, pyzzel och mat said...

Vilken fin liten tavla, med fin beskrivning!

Zima said...

Ååh vilken jättefin kylskåpsmagnet!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...