SOCIAL MEDIA

05 March, 2011

Min stora dagPå mässan i Karlstad samlar de in pengar till Min stora dag, de ser till att svårt sjuka barn får en önskan uppfylld. Vi skulle göra ett kort på temat och sen kan man köpa röster och rösta på sitt favoritkort. Pengarna går sen till Min stora dag och även korten kommer de att få och ge till barnen när de får sin önskan uppfylld. Jag gjorde ett kort med en stor blomma på. Barnen är i olika åldrar så jag ville inte göra det för barnsligt men ändå glatt.Cosmo Cricket har släppt en ny grej som heter Glubers, det är i princip en jättestor glue dot som man fäster band eller annat i för att göra blommor. Jag har kollat på videos på nätet om dem och sen gjorde jag en liknande blomma genom att smacka fast en hel bunt med små gluedots och sen snurrade jag band för mitten av blomman och så fäste jag dubbelvikta band på en botten av en blomma som jag klippt ut för hand. Det blev rätt fint tyckte jag. Jag ritade lite stygn på pappersdelen av blomman och hade på lite stickles längst ut också för att piffa till lite.Stjälken handsydde jag och bladen klippte jag ut för hand och sydde lite på. Se gjorde jag gräs med washitejp.Ett litet handklippt fluffigt vitt moln med stickles på och en skylt med text. Bakom sydde jag lite för att framhäva skylten.

Hoppas något barn blir glad över kortet och får en härlig dag. vilket superduperbra välgörande ändamål de har valt! Min lilla kille låg ju på sjukhus de första tre månaderna i livet och det är inte någon rolig miljö. Klart de som tillbringar stora delar av livet på sjukhus behöver en superhäftig dag att minnas och glädjas åt när sjukhuset är tråkigt och behandlingarna jobbiga.

Jag sitter säkert och scrappar nu, har tidsinställt inlägget så jag hoppas det dyker upp när det ska :)
Posted by Picasa

5 comments :

Mrs Peaches said...

Vilket superfint kort för en god sak! Jättefina färger och vilken härlig blomma! Hälsn Elin

Gurkiss said...

Super läckert kort men helt underbara och våriga färger. man blir alldeles GLAD :)Ha de gott.Kram Gurkiss

NHL said...

Jätte, jätte, jätteläckert! Så fiiiint!

Maiden said...

Wow! Helt fantastiskt kort! Jag älskar blomman, å löven, å stygnen bakom skylten... Allt!!Kram

Hlora said...

Very beautiful card! The stitching is perfect!!!!!!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...