SOCIAL MEDIA

12 February, 2011

...och n ågra fler....Det här kortet kommer från ScrapLinda som håller i kedjan. Det syns inte på bilden hur mycket det glänser och skimrar om alla embossade detaljer. Vintrigt och jättefint!Cecilia har gjort ett superfint och färgglatt kort med vimplar (som jag älskar!). Jag tror hon har listat ut vilka mina favoritfärger är också :) Så gulligt!Världens sötaste rosa kort har jag fått av Erica! Den stämpeln är väl för söööööt??? Är det månne the Greeting Farm? Ursöt i vart fall :)Här är ett kort från Inga. Så fina papper och lilla tjejen på bilden liknar min dotter, hihi. Jättefint kort!
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...