SOCIAL MEDIA

12 February, 2011

...och ännu fler kort...Såna här kort önskar jag att jag kunde göra själv. Det glimrar och glittrar galet mycket och så massor av vackra dekos. Sååååå fint! Och så fick jag några söta vintage-tags också som jag ser fram emot att använda. Kanske jag gör mitt första vintagekort? Jag blev allt bra sugen! Kortet kommer från Britt-Inger :)Carina har skickat det här fina blomsterkortet. Jag älskar verkligen embossingpulvret, det glittar jätteguldigt och fint. Har aldrig sett sånt innan. Blommorna är också ljuvliga. Men vänta, kolla insidan!En jättefin muffins! Och drar man i jordgubben så är det toppen på en tag med en hälsning på. Hur fiffigt som helst! Jag är helimpad :)Det här kortet borde jag också fotat insidan på. Det är så vackert stämplat i hörnen. Men jag missade det när jag hade kameran framme så ni får tro mig när jag säger det. Men framsidan är såklart ännu vackrare. Rosorna glittrar så fint och det finns massor av fina detaljer Och damen är fantastiskt vacker :) Det är Catharina som gjort det fina kortet.
Posted by Picasa

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...