SOCIAL MEDIA

24 February, 2011

Lets hang outHär är dagens DT-alster för CiLi-bloggen. Jag hade en ny Greeting Farm-srämpel som ville bli färglagd så då var det bara att lyda. Jag gillar att göra hår med röda toner. Jag tycker alltid att Greting Farm-bönorna passar så fint med Cosmo Cricket och October Afternoons papper i retro-stil.Här har jag lekt med Cricuten som jag lånat av snälla DT-mamma Cicci. Det blir fint när man får till det!En närstudie av stämpeln, hon är verkligen en skön böna!

Nu ska vi se om jag orkar en runda till i pysselrummet. Borde verkligen göra ett glitterkort med all min stickles. Ja eller inte _all_ min Stickles på en gång då. Men med mycket Stickles på i vart fall! Om jag orkar... Jag har pysslat en hel del idag redan men kanske liiiite till bara ;)
Posted by Picasa

3 comments :

Sofia Eriksson said...

Tack för titten i min blogg, och tack för din fina kommentar!
Jag tycker att du färglägger jättefint! Senaste ser ut att vara distresser, så är det promarkers du använt där så är du ju superduktig med dem. Och om det är distresser så kan du ju redan tekniken!

Linda said...

Så fint det blev!! :) Och så skoj att se lite cricut alster! Och "rubriken" passade ju perfekt!

Cornelia said...

Fenomenalt fantastiskt!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...