SOCIAL MEDIA

07 February, 2011

En till 3-åringLillkusin John fyller tre år två timmar efter min dotter. Han måste ju också få ett kort. Hans är lite mindre hysteriskt ;) Jag liftade designen med avrivet hörn med en liten filur som tittade fram från en amerikansk blogg jag läste häromdagen. Kan inte för mitt liv minnas vilken, kommer jag på det ska jag länka till den.Som jag älskar Doodle Factory-monstren. Man kan använda dem till allt nästan :) Söta små typer! Denna lilla filur har fått glossy på ögon och hår.Detta har jag glömt att blogga. Förra veckan trillade dessa fina stämplar ned i lådan. Det är min vinst i Pysselmyrans veckoutmaning. Jättefina stämplar! Favoriten är födelsedagsstämpeln, såna kan man inte ha för många av!

Idag har det också trillat ned ett brev i lådan. Det är stämplat i Västerås och får inte öppnas före den 10e. Eftersom jag inte tror att jag känner nån i Västerås misstänker jag att det är mitt första kort från födelsedagkedjan som jag är med i. Jag är sååååå galet nyfiken :D Men jag har inte öppnat det... Än... ;)
Posted by Picasa

4 comments :

Nilma said...

Men gud, vilket otroligt sött kort!

Kimsan said...

Skönt att höra att brevet kommit fram :)
I morgon får du öppna det!!
Hoppas att du får en underbar födelsedag!

Britt-Inger said...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!
Hoppas det blir en bra dag med många paket ;););) och 16 kort i brevlådan från kedjan.....
Ha en mycke bra dag önskar jag, Bimsan, till dig.
Kramen, BI

Cornelia said...

Läckert, busigt, härligt... precis som barnkort ska vara!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...