SOCIAL MEDIA

10 January, 2011

Kolla vad som trillade ned i låddan!Mina ääääälsklingar! Som jag har väntat på er :) 36 st fina distressdynor fyndade på Ebay trillade ned i lådan idag. Gissa vem som är lycklig som få! Dessutom handlade jag en ink blending tool och några extra dynor till den på mellandagsrea och de kom också idag. Vilken timing. Nu har jag suttit och märkt upp och provstämplat nästan alla dynorna innan ungarna ledsnade på pysslandet för idag. Insåg dock att jag klistrat alla lapparna fel väg eftersom de ju ska stå upp och ned. Nåja, jag kan tänka mig att göra nya lappar och sätta åt andra hållet när jag är klar med dessa. Så kan jag förvara dem åt vilket håll jag vill och ändå se vad de heter. Det blir sååå fiiint! Nu ska jag bara hitta på några spännande projekt med dem också.

Är det förresten nån som vet vad man gör med en dyna som lossnat från plasten? Orkar ju inte bråka om det när de åkt hela vägen från USA liksom. Går det att limma på nåt sätt? Med vad? Jag kletade på lite glossy accent under och tryckte fast, orkade inte vänta och se om det fastnade. Det mesta fastnar ju med glossy men det är ju liksom blött så det kanske inte funkar då. Får kolla läget senare.

Gillar ni nya designen förresten? Jag har knåpat ihop headern helt själv. Jag brukar få utbrott av att försöka göra något annat än fotoredigering i PS men jag tyckte den blev halvt ok iaf. Tyckte det blev rätt trevligt efter min renovering, vad tycker ni?
Posted by Picasa

6 comments :

Cina99 said...

Headern är ju jättesnygg!

Än så länge har inga distressdynor trillat loss men på mina Cat's Eye (chalk) så kletar jag lite Scrappy Glue och trycker dit dynan igen. Efter en stund så sitter den som berget :D

Sara said...

Men nu blev man inte lite avis då...=)
Du kommer alldeles säkert på nåt roligt att göra med dom!!

//Jämtlandstös

Cornelia said...

Du har gjort hur fint som helst!

Förstår att du är glad åt dina nya dynor... *ler*

NHL said...

Wooooooooow, vilket paket! :-)
Trodde du var trött på att kladda med färg jag, efter att ha målat pysselrummet 4 ggr! :-D

Bloggen är jättefin och känns verkligen som du! Lyckat!

Anonymous said...

Åååh, så fint det blivit här i bloggen!! Och vilket paket då!!! Jösses, alla dynorna på en gång. Jag skulle nog limma med smältlim, tror det är det enda som håller.

Måste komma ihåg att kika in i morgon med, så jag får se nya pysselrummet!!!

DesignAnnique said...

Vilken härlig hög med dynor, förstår du är glad!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...