SOCIAL MEDIA

03 January, 2011

Inkidos ny årscandy

Vill ju såklart vara med och tävla om Inkidos godsaker i deras nyårscandy :) Håll tummarna för mig!


I övrigt går jag omkring och surar. Håller ju på att fixa nya pysselrummet. Köp inte färg på Rusta! Jag har nu målat tre varv och tycker mig fortfarande skymta medaljonger. Grrr... Sen beställde jag ju massor av distresser, den 27 fick USPS elektronisk förhandsinformation. Idag plockade de upp paketen. Jag som trodde att de skulle dimpa ned i lådan vilken dag som helst. Men eftersom jag kommer att måla pysselrummet om och om igen så kvittar det ju egentligen. Käner mig som han som knuffade upp en sten för ett berg om och om igen. Sisofys? Ja, i vilket fall så skulle en liten blogcandyvinst muntra upp mig något så klart! Nu ska jag gå och blänga på färg som torkar.

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...