SOCIAL MEDIA

13 December, 2010

Roliga nyheter!

Idag fick jag en riktig glad överraskning! Jag var och veckohandlade i stan när mobilen ringde. Det var Cicci från CiLi in Papers som berättade att jag skulle få bli en del av deras nya DT! Gissa om jag blev glad!!! Jag älskar verkligen CiLi in Papers, de har hur mycket skoj som helst i sin nätshop och jag är ofta där och tittar. Speciellt har de väldigt mycket smart förvaring och även om jag inte har några enorma mängder med saker så söker jag alltid efter smarta förvaringslösningar. Och så har de ju massor av annat skoj också. Jag tror att det kommer att bli superskoj att få chansen att inspirera och vara med i teamet. Det känns jättespännande och jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna bidra med något :)

2 comments :

Gittans Pysselsida said...

Hej!Jag har kollat runt lite nu...vi är med på samma födelsedagskedja från 2011.Vilka härligt annorlunda stämpelmotiv du har!Måste nog skaffa några..behöver inte vara till jul.Kram// Inga

Cornelia said...

Önskar dej stooooort GRATTIS och varmt lycka till! Och Grattis till CiLi också... som får Dej som medarbetare!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...