SOCIAL MEDIA

04 November, 2010

KattgrattisJag gjorde ett lite annorlunda födelsedagskort. Jag tyckte det var lite skoj att kombinera den inte så glada kissen med texten "Another day, another year, another wish for birthday cheer!". Även om jag alltid tycker att födelsdag är skoj så gör ju inte alla det, en del envisas ju med att tycka att det är hemskt att bli äldre. Själv tycker jag det är najs att bli ett år klokare. Men det är ju jag. Men det är ju alltid kul att retas med den andra sorten och då tyckte jag detta lite ironiska kort var skojsigt. Hoppas att även mottagaren ser humorn ;-) Både kissen och texten kommer från Paper Makeup Stamps. Katten är utstansad med Spellbinders Labels Nine och texten med Nellie Snellens multi frames som jag fyndade på mässan i Göteborg förra helgen.Kattens ögon och regndropparna har lite glossy accent på sig för dimension. I regnmolnet har jag lagt lite stickles (black diamond).Solen är först embossad med genomskinligt EP och sen har jag distressat med Scattered Straw och Vintage Photo. Sist lade jag lite stickles på taggarna (diamond). Den är fastsatt med dimensionskuddar. Bandet och den gula cardstocken kommer från Stampin' Up och sifferpappret från Sassafrass Lass (apple jack). Kanterna är distressade med Vintage photo och en liten söm runt om för att rama in.

Känner mig fortfarande smått oinspirerad, men det lossnar nog snart. Jag har lite brist på cardstock och då är det så knepigt att sätta ihop ett kort men det är sååå tråååååkigt att köpa cardstock! Det finns ju så mycket annat som är fint och så blir man distraherad och vips är veckopengen slut ;-)

Snart är det helg i vart fall. Jag hoppas att ni har många trevliga planer och mycket mys inplanerat. Jag ska försöka scrappa lite i helg, kanske lite ostört till och med :) Nu ska jag hjälpa ungarna att städa undan lite pyssel, det är inte lätt att få en hel tanke tänkt när de är på pysselhumör, det är bara mamma hjälp mig hit och mamma hjälp mig dit. Men det är roligt att de är små pysslare i vart fall!
Posted by Picasa

3 comments :

Erika Hansson said...

Jag älskar den där katten :P Har just köpt den av en tjej på svenskscrapbooking så förhoppningsvis kommer den snart :DRiktigt härligt kort :)

Cornelia said...

Underbart kort med helt ljuuuuuvlig kattstämpel!

Magenta said...

Åh jag älskar kattstämpeln......fanns till salu på Svensk Scrapbooking men nån hann före mig. Kortet blev jätteläckert!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...