SOCIAL MEDIA

02 November, 2010

Enkelt kort till liten tjej.Jag blev förälskad i den här söta hÄnglar och stÄnglar draken och stämplade upp ett par när jag var och pysslade för ett tag sen. Men jag var så förtjust i den lilla rackaren så när jag kom hem så beställde jag stämpeln så att jag har den själv. Såååå söt :) Och rolig att måla också. Det här var första draken jag målade och det var kul att göra fläckar eller fjäll med blendern. Det finns en liten söt vinge att montera på honom också men han är ju så gullig ändå! Den målade draken har legat och skrotat rätt länge nu och inte passat på nåt men till en busig tjej som fyller ett passar han ju perfekt!Bokstäverna heter licence plate och är utstansade i chipboard, målade med svart, sprayade med guldfärgad glimmer mist och efter det har jag lagt på glossy accent. Det syns inte på bilden men det skimrar fint som en metalliclackad bil nästan. Det syns inte så bra då bokstäverna är små men jag tror att effekten gör sig jättebra på lite bredare bokstäver till exempel.Här ser man i vart fall att bokstäverna är blanka och fina. Lite som epoxystickers. En söm runt om fick det bli och scallopsen har jag handklippt. Nu har jag påbörjat ett annat grattiskort men jag vet inte om jag blir nöjd... Ska kolla runt på skisser och sånt och se om jag blir inspirerad för jag verkar ha fått hjärntorka hastigt och lustigt. Tror det är för att det är så mörkt, grått och regnigt hela tiden. Det gör mig trött och oinspirerad.
Posted by Picasa

1 comment :

Cornelia said...

Underbart kort! Jag har också den där draken, men använder den alltför sällan, den är ju såååå fin!

Sitter här och sliter mitt hår och försöker komma på ett kort, liksom du, till en 1-åring. Men beställaren vill ha med en gul labrador(!) också. Hej o hå! Får se vad det blir av det...

Ha det gott!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...