SOCIAL MEDIA

05 October, 2010

Till en f ärgsprakande 6-åring


Snart fyller barnens stora kusin år. Förra året fick han ett rymdkort som han verkligen gillade. Han är en färgglad kille som älskar starka färger och jag tror han tycker allra bäst om orange. Därför gjorde jag en lite annorlunda kombo med orange och knallgrönt. Han har sedan han var yttepytte älskat verktyg och jag tror han önskade sig en (riktig) motorsåg förra året när han fyllde år. Äntligen fick jag så användning för mina superfina Technic Tuesday-stämplar med verktyg på. De är verkligen superfina och detaljerade och lätta att stämpla med!


Jag tog en metalltag och hamrade lite med olika grejor på så att den blev lite bucklig och sliten. Sandpapprade lite också. Sen en thickers-siffra på och en liten blombrad. Sifferpappret kommer från Jellybean Soup tror jag och jag *älskar* det. Det prickiga pappret vet jag faktiskt inte vart det kommer från...


Baksidan pryds av runda bokstavsstickers som var mitt allra första inköp när jag testade göra ett kort för massor av år sedan. Det kortet blev inte alls bra och sen dröjde det många år till försök 2. Som nni märker har det blivit ett par till sen dess ;-) 


En annan av mina handgjort av-märken på baksidan. Är inte händerna på fonten söta???


Här är insidan med en liten tag och plats för några små godispåsar i asken. Har inte köpt några än men fick ett så bra tips om att haribo har stora påsar fulla med småpåsar med godis. Tänkte plutta in så många som ryms där i lådan. Godis är gott! Här hittar ni en superbra tutorial på hur man gör kortet, det har precis plats för 6 värmeljus om man vill fylla det med sånt istället.


Här ser man mer av tagen. Jag är jättedålig på tags, och vill helst inte skriva för hand då min handstil lämnar mycket att önska. Förstår inte att den blir fulare med åren??? Nåja, den här fick godkänt pga D-et i filt (kom i lådan jag altrade för ett tag sen).

Så var två kort gjorda på väldigt kort tid. Jag är en väldigt långsam scrappare och är glad om jag hinner ett kort i veckan. Men nu går det visst undan mest pga all inspiration jag får på Svensk Scrapbooks forum. Nu har jag fler idéer än jag vet vad jag ska göra med! Kul kul!

2 comments :

skrotboken said...

Hej igen!Vilket läckert kort du fick till. Gillar att du anpassade kortidén till något personligt. Passar ju superbra som ett godiskort. Tvärsäker på att mottagren blir överlycklig. =)Tack för att du ville dela med dig.Kram Birgitta/Bi

Sara_80 said...

Vilket läckert kort! :) Härinne fanns mycket fint att titta på så här fastnar jag nog en stundd. Sv: Jag har använt stickles på äpplena också, ett riktigt glittrigt kort! :)Kram Sara

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...