SOCIAL MEDIA

05 October, 2010

Svensk scrapbooking fyller 4 år

Jag har hittat till forumet på Svensk scrapbooking rätt nyligt. Där trivs jag toppenbra och får massor av inspiration. Nu firar Svensk Scrapbooking 4 år och firar med Cyber Crop och en jättefin bloggcandy. Självklart vill jag vara med och tävla om den. Knata in på http://www.svenskscrapbooking.se/ du med och tävla!


Har tagit bilder på insidan av teljuset också och hunnit knåpa ihop ett till till en blivande 6-åring också. Fast det kortet kommer inte att innehålla ljus och te såklart för då tror jag inte att 6-åringen skulle bli så glad... Småttlingarna har också pysslat presenter till stora kusinen, storebror har gjort ett fint halsband och ett paket som han stämplat på och lillasyster har gjort paket utan något i men med många fina hjärtan och fjärilar på. Men som sagt. Blogger vill inte vara med just nu så bilder kommer senare... Håll tummarna för att mitt paket med pysslekul dyker upp idag!

Edit: Inget paket idag heller *sniff* Vem har lite tålamod att dela med sig av???

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...