SOCIAL MEDIA

08 October, 2010

SkissutmaningJag jobbar på med Svensk Scrapbookings CC-utmaningar. Igår hann jag färdigt med detta kort och börjar bli klar med ett till. Det här kortet är till en skissutmaning. Jag tyckte inte jag riktigt fick till stjärnan, i efterhand kom jag på att jag skulle använt samma blå cardstock som kortet och embossa med genomskinligt skimrande ep. Meeeen, det är ju lite sent nu när jag redan satt fast den med en hel bunt pop-up kuddar. Annars blev det rätt sött tycker jag.Lite sömmar, symaskinen har vilat ett tag nu och var glad att få vara med igen.Visst är det så som det står på stämpeln? Sentiment från PMS och stjärnan är också därifrå, samma set. Man ser inte det men det är en jättesöt liten swirl inne i stjärnan. Lite stickles också på kanterna av molnet och stjärnan såklart ;)

Nu väntar jag på att få liiiiite tid att pyssla idag också. Det har varit en hektisk dag men jag hann in på Magnolia en sväng för att köpa cardstock. Önskar jag köpt en liten svart stämpeldyna också för mitt efterlängtade paket med reafynd kom inte idag heller. Dumma posten. De lyckades dessutom bryta av en kuvert-görar-moj som jag köpt av en tjej på forumet så idag är inte posten mitt favvoföretag. Nu har jag verkligen pysselabstinens, när dagen är tung så känns det alltid bättre när man får pyssla lite. Jag känner mig rätt trött och sliten av jakten på jobb och då är det skönt att få lite stämpelfärg på fingrarna och lim på ärmarna så fort chansen finns :)
Posted by Picasa

1 comment :

Katie Cotton said...

this card is adorable! And congrats on your win! ALl you need to do is email your addie to katie@papermakeup.com and I'll get your winnings out to ya!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...