SOCIAL MEDIA

30 March, 2012

Dag 10 – sista dagen och sista tagen

Sista dagen fick jag äntligen korka upp sticklesen. Jag har “några” flaskor i en hattask under skrivbordet. Jag tycker mycket om dem men glömmer ofta att jag har dem. Kanske skulle hitta på nån annanstans att ha dem?

Photo 2012-03-30 17 39 46

Precis som med PP så är Stickles väldigt svårfotat. Kolla översta fjärilen, där ser man hur det glittrar av rock candy.

Photo 2012-03-30 17 41 14

Alla mina tags, fint samlade med instruktioner på baksidan. Rolig kurs med många roliga tekniker för tekniknörden. Ovanligt att jag var så i fas, men tagsen gick hyfsat fort att svänga ihop och jag gjorde många i taget. Jag är så galet mycket i fas med scrappandet just nu att jag undrar vad som hänt. Jag brukar alltid sitta och panikscrappa till saker i sista minuten men jag ligger en bra bit före med mina uppdrag nu. Har bestämt att ta i tu med stora byta-rum-projekten här hemma. Mycket målande, flyttande och städande framöver. Hoppas jag orkar, jag tenderar att ledsna rätt fort ;)

7 comments :

Angelica said...

Många snygga tags!!!Lite tråkigt att det redan är slut, men det var kul så länge det varade.Tror benhårt på PP i väggfärgen :)Trevlig helg!

Annette Green said...

Your tag is beautiful! I'm sad this class is over. Hope to "see" you again in a future online class!

Winnie said...

Love your tag and how you put them on a ring. Great idea! Fun class, sorry to see it end.

Umenorskan said...

Glædjer mig att du ligger i fas med skapandet. Det gær alltid lite mera glædje att inte stressa,

Anne Kristine said...

Så mange flotte tags ♥♥♥Det var virkelig et flott kurs :o))God helg.klem Anne

Marianne H said...

Denne er virkelig fin og nydelige farger. Det var et toppers kurs ynes jeg. Ha en finfin påske.

Zima said...

Åh va många fina tags du har gjort! Har tittat och läst inläggen innan detta oxå. Och va smart att spara "arbetsproverna" för kommande projekt!Hittat många fina alster i din blogg, koma via CiLi in Papers, så hit kommer jag fler gånger! :)Önskar dig en trevlig påsk och hoppas du får tid till lite pyssel oxå!Maria

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...