SOCIAL MEDIA

08 December, 2011

Tim Holtz 12 tags of Christmas

Jag har varit som en unge på julafton sedan Tim Holtz startade sin 12 tags of Christmas för detta år. fatta vad galet mycket inspiration och roliga tekniker han visar! Jag gjorde en tag inspirerad av tag #4. Den var skoj att göra! Jag upptäckte att Texture Paste puffar upp sig om man värmer den innan den stelnat. Det kan vara bra att veta :)

IMG_5859

 IMG_5860

Jag tycker att det är så kul att stämpla i UTEE!

IMG_5861

Ja, det slank med en pumla på denna med. Söööööta små minipumlor hittade jag på Lagerhaus.

Mer om tagen hittar ni på CiLi-bloggen som vanligt på torsdagar. Och om ni väntar ett tag så dyker nog veckans Tickled Pink Challenge-bidrag upp också. Det blir lite dubbel pott varannan torsdag när jag har båda mina DT-alster samtidigt!

Hoppas ni har det mysigt med julstöket. Här har det ääääääntligen blivit lite vinter. Jag gillar inte vinter så mycket men just runt jul vill jag gärna ha lite vitt på marken.

1 comment :

pandorasask said...

Snyggt! Och blått! Älskar 12 Tags of Christmas jag med. Många bra tips och tekniker får man med sig!

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...