SOCIAL MEDIA

01 December, 2011

Liten jul-tag

Jag har gjort en liten jul-tag till CiLi-bloggen. Egentligen hade jag gjort nåt helt annat men det ville inte riktigt fastna på bild, tur att jag lekte ihop något annat INNAN jag såg detta när jag drog över bliderna till datorn. Då hade det blivit panik vill jag lova!

 IMG_5851

Svart, silver och rött blir väl juligt? Stjärnorna såg jag en tjej på Slöjddetaljer dema i Karlstad, hon gjorde massor av söta kort med stjärnor runt en text. Enkla och väldigt snygga. Har somm gått och tänkt på stämpeln sen dess och så hittade jag den i erbjudande-kategorin på CiLi in Papers. Kunde så klart inte låta bli då!

IMG_5852

Sen fick jag användning av en av alla de grejor som kom i Cosmo Cricketpaketet. Fiiiiiii pumla.

Nu så ska jag allt krypa i säng. Fast när det här kommer upp på bloggen är det ju morgon och jag jobbar flitigt. Jag längtar så gaaaaalet mycket efter jul nu. Känner mig trött rakt igenom i kväll. Hoppas det går över tills imorgon, behöver lite sömn bara. God morgon (för mig god natt när jag skriver det) och ha en härlig 1 december :) Ni har väl öppnat chokladkalendrarna?

No comments :

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...