SOCIAL MEDIA

15 December, 2011

Juldekoration gjord med kantstans

IMG_5857

Jag har pumlor på hjärnan! Jag tror verkligen att pumlor är årets julgrej för mig. Viss år har jag dille på ljus, andra år på glitter. I år är det pummelåret och jag vill bara ha varenda stämpel jag hittar med pummelmotiv. Denna goding kommer från Tim Holtz och den är galet snygg! Mer om julprydnaden hittar du i CiLi-bloggen.

PS. Pumlan pumlar i sin pumlighet på ett pummelprytt October Afternoon-mönsterpapper. Det har pumliga små hål stansat med hjälp av en smått pumlig MS-stans.

Kramar i massor från pummelgalningen! (vad blev det? 11 pumlor i ett enda inlägg? 12 nu.. bäst jag slutar... O.o... nu fick jag lägga in en pummelkategori också... 13... pumlor... så, nu blev det 14 så jag inte får otur! )

1 comment :

Karin Åkesdotter said...

Åh vad snyggt!
Diggar din önskelista! Jag hade tydligen inte varit tillräckligt snäll bara - fick köpa mina OA papper själv ...
Ha en förtsatt skön helg, kram Karin

Santa mermaid

Today the Chibitronics team has the great pleasure to collaborate with Waffle Flower . They make the most unique stamps, and I fell in love ...